Belangrijke wijzigingen in Notities en herinneringen

Notities en herinneringen zijn nu gekoppeld aan een specifieke contactpersoon, wat betekent dat ze toegankelijk zijn vanuit elke groep waarin de contactpersoon zich bevindt.

‍

Voorheen waren uw notities en herinneringen alleen zichtbaar in de groep waarin ze waren aangemaakt. Deze veelgevraagde wijziging zal de zichtbaarheid en samenwerking binnen uw organisatie helpen verbeteren.

‍

‍

Dit is wat u moet weten: Notities en Herinneringen zijn:

  • Geassocieerd met het contact en zichtbaar voor alle groepen
  • Standaard gedeeld
  • Kan bij het aanmaken als privé worden ingesteld
  • En nu kunt u beide eenvoudig bewerken.

‍

Meer informatie over de details vindt u in het Helpcentrum.

‍

Of log in om het zelf te proberen.

‍